Безплатна доставкаЗа поръчки над 79 лв, цената на доставката и таксата за наложен платеж, я заплащаме ние. Получаваш също така безплатен подарък Стандартна Кутия за красота с включени пет продукта. Ако сте направили поръчка до 16:00 часа на съответния ден, тя ще бъде доставена на третия работен ден. Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена в сряда.

Безплатна доставка – За поръчки над 89,90 лв., цената на доставката и таксата за наложен платеж, я заплащаме ние. Получаваш също така безплатен подарък Стандартна Кутия за красота с включени пет продукта, част от които от висок клас козметика и грим. Ако сте направили поръчка до 16:00 часа на съответния ден, тя ще бъде доставена на третия работен ден. Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена в сряда.

Когато общата сума на поръчката е под 79 лв, отново получавате подаръци или Кутии за красота, които може да разгледате тук: https://www.lipbalm.bg/страхотни-подаръци/ . Ако е направена до 16:00 часа в съответния ден, ще бъде доставена, както следва:

  1. С Икономична куриерска услуга на Спиди: Доставката е на третия работен ден от деня, в който е направена поръчката, при съгласие от двете страни за изпълнението в случай, че продукт не е наличен, замяната му с друг или отказ от съответния . Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена в сряда. Поръчка, направена в петък, ще бъде получена в понеделник. Поръчка, направена в събота до 11:30 часа, ще бъде получена във вторник. Цена на доставка: до 0,5 кг – цените варират от 3,60 до 4,60 лв; до 1 кг – от 3,90 лв до 4,80 лв. Заплащането на поръчката е чрез наложен платеж т.е. в момента на доставка от куриера, заплащате дължимата сума на него. 
  2. С Експресна куриерска услуга на Спиди: Доставката е на следващия работен ден от деня, в който е направена поръчката, при съгласие от двете страни за изпълнението в случай, че продукт не е наличен, замяната му с друг или отказ от съответния. Пример: поръчка, направена в понеделник, ще бъде получена във вторник. Поръчка, направена в петък, ще бъде получена в събота. Поръчка, направена в събота до 11:30 часа, ще бъде получена в понеделник. Цена на доставка: до 0,5 кг – от 4,90 лв до 6 лв; до 1 кг – от 6 лв до 6,90 лв. Заплащането на поръчката е чрез наложен платеж т.е. в момента на доставка от куриера, заплащате дължимата сума на него.
  3. Евтин вариант на доставка: При използване на новата изгодна пощенска услуга Спиди Поща т.е. получаваш твоята поръчка в офис на Speedy, цената на доставката е: от 2,90лв до 3,60 лв. Цената е в съответствие с размера на кутията и размерите на поръчаните продукти. Доставката е на следващия работен ден, ако поръчката е направена до 16:00 часа на предходния.

 

Срокове за изпълнение и получаване на поръчката? – Вие ще получите продуктите си още на следващия ден, ако за доставка сте избрали Спиди Поща и продуктите са в наличност. Ако не са в наличност, ние ще се свържем с Вас, като Ви изпратим e-mail за уточняване на подробностите около Вашата поръчка. Ако сте избрали да получите Вашата поръчка до желан адрес, в зависимост от Експресна или Икономична куриерска услуга, ще я получите съответно на следващия работен ден или на третия ден, след като сте направили поръчка при нас. Поръчки, направени в събота, ще бъдат изпълнени в понеделник или вторник.

Магазинът си запазва право да удължи срока на доставка с от 3 до 8 дни, когато се налага по зависещи или независещи причини.

За да продължите към онлайн магазина, натиснете тук

За да видите какви подаръци ще получите с Вашата поръчка, натиснете тук